WE GAAN VOOR UW RECHT – RECHT MOET VOOR IEDEREEN HAALBAAR ZIJN

PERSOONLIJK ADVIES en PROFESSIONELE JURIDISCHE EXPERTISE

Wat lost RPS Legal voor u op?

RPS LEGAL, juristen gespecialiseerd in het assisteren en adviseren van internationale bedrijven en startups met zakelijke expansie naar Nederland en Europa. Maar ook voor Nederlandse bedrijven, particulieren en stichtingen/verenigingen stellen wij onze uitgebreide juridische expertise ter beschikking. Wij doen er alles aan uw juridische vraagstukken vanuit een persoonlijke begeleiding op te lossen.  

JURIDISCHE ONDERSTEUNING VOOR START UPS

RPS LEGAL HELPT JE VERDER MET DE GROEI VAN JOUW START UP !

Juridische kennis van internationale technologie groeimarkten

Wereldwijd staat Amsterdam op de 5e plaats als het om technologie, innovatie en ondernemerschap gaat. Aan startups, accelerators, hogescholen en universiteiten dan ook geen gebrek. Ze vormen het ideale klimaat voor beginnende (inter)nationale ondernemers en bedrijven, die zich er massaal vestigen.

Heb je een Start Up of Scale Up onderneming? Wil je een eenmanszaak omzetten in een BV, een vennootschap onder firma of een vennootschap met beperkte aansprakelijkheid? Wil je beginnen in Nederland en vervolgens internationaal uitrollen naar andere landen binnen de Europese Unie of naar andere continenten?

Oplossingen voor juridische vraagstukken van een succesvolle Start Up

Elke startende ondernemer heeft baat bij praktische juridische ondersteuning. Beschikt jouw Start Up over het volledige merkenrecht rondom de huidige handelsnaam? Heeft jouw Start Up de juiste juridische bedrijfsvorm? Heeft jouw platform een volledig rechtmatig “privacybeleid”? Weet je welke rechten een consument heeft? Hoe bescherm je internationaal de “intellectuele eigendomsrechten”? Vragen die belangrijk zijn voor iedere Start Up om door te groeien naar internationaal succes.

Abonneer u op onze maandelijkse updates

Ontvang maandelijks onze updates over het verkennen van de kansen voor uw Nederlandse bedrijf.

DownloadBrochures

Download brochures

You have Successfully Subscribed!